Dekt de verzekering de schade ?

Vraag het na bij je verzekeraar, en meld daarna je toestel aan of lees uw polis voorwaarden nog een keer door.

Dekt mijn verzekering de reparatie ?

Veel mensen weten niet dat schade aan een toestel verzekerd kan worden door de inboedelverzekering. Hieronder vind je enkele grote verzekeringsmaatschappijen.

Zou je graag willen weten of jouw reparatie wordt vergoed? Neem dan snel contact op met de verzekeringsmaatschappij of verzekeringsagent. Leg de situatie van de schade uit en je krijgt vaak direct antwoord. Uiteraard is dit vaak afhankelijk van jouw polis en voorwaarden en valt dit binnen de inboedel – of aansprakelijkheidsverzekering.

Het is per verzekeringsmaatschappij afhankelijk of een dergelijke schade wordt vergoed of niet. Klik op het logo om direct te kijken of vergoeding van jouw reparatie mogelijk is!

Vraag een offerte aan

Het komt wel eens voor dat een verzekeringsmaatschappij eerst een offerte van de reparatie wil ontvangen voordat er een uitspraak wordt gedaan over de dekking van de verzekering. Bij De Telefoonwacht is dit uiteraard geen probleem. Wanneer je jouw reparatie aanmeldt via onze website krijg je een opdrachtbevestiging per e-mail met de uit te voeren reparaties. Dit is voldoende om te overleggen aan jouw verzekeringsmaatschappij. Na de reparatie ontvang je de factuur welke overgedragen moet worden ter controle voor de verzekering.

Verzekeringsmaatschappijen