Telefoon kapot ?
Supersnelle reparatie op locatie.

    Zelfde prijs als telefoonwinkel

 

    Altijd 12 maanden garantie

 

    Geen onderzoekskosten

 

Onze telefoonreparateur in Noordwijk staat voor u klaar

 

    Binnen 2 uur geregeld

    Getrainde Monteurs

    Originele Onderdelen

    Ophaal en Brengservice

Vakkundige en snelle telefoon reparatie bij jou op locatie in Noordwijk

 

De telefoonwacht.nl komt bij jou langs om jouw telefoon, tablet of smartwatch te repareren zodat jij niet de deur uit hoeft. Jouw defecte, gebarsten of vastgelopen iphone, samsung of ander merk is binnen no-time weer helemaal als nieuw. Onze ervaren reparateurs gaan altijd voorzichtig en vakkundig om met jouw toestel. Je kunt zelfs via een live webcam meekijken terwijl jij op de bank wacht!

iPhone Reparatie Noordwijk

iPhone kapot? Repareer op locatie binnen 1 uur gemaakt anders binnen 24 uur terug.

Snelle en betrouwbare Apple-reparatie? Schrijf je dan direct in bij Telefoonwacht. Ons team van erkende en bekwame technici staat altijd klaar jouw beslissing! Dankzij onze jarenlange ervaring is geen Apple teveel. We zullen uw apparaat grondig onderzoeken om het probleem vast te stellen detecteren. We gebruiken 100% hoogwaardige onderdelen voor elke Apple-reparatie. We leggen de lat voor onszelf erg hoog als het om reparaties. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als u om de een of andere reden niet tevreden bent met de Apple-reparatie, kunt u dat bezoek altijd een van onze Telephone Watch-locaties. Voor onze specialisten is het belangrijk dat u tevreden bent over onze Diensten. Bij al onze herstellingen geven wij garanties. Dit geldt alleen voor onderdelen die door Apple zijn vervangen.

Scherp geprijsd en betrouwbaar

Voor alle herstelwerkzaamheden hanteren wij dezelfde tarieven als de scherpst geprijsde telefoonwinkels in Noordwijk. Ondanks dat wij langskomen rekenen wij dus geen euro meer dan onze concurrenten en kun jij genieten van onze supersnelle service.

Inbegrepen service 

  • Beschermfolie aanbrengen particulier en zakelijk
  • Backup maken naar bijvoorbeeld icloud of harddrive
  • Alleen terugzetten naar fabrieksinstellingen wanneer noodzakelijk
  • Grondige reiniging van uw toestel

Nieuwe telefoon of toch laten repareren?

Een nieuwe telefoon is vaak erg duur. Uit onze ervaring weten wij dat een reparatie in veel gevallen een stuk goedkoper is. Wanneer je een verzekering hebt zoals apple care of een ander verzekeringspolis, dan is de keuze nog sneller gemaakt.

Aanmelden van het toestel

Voor de veel voorkomende reparaties kunnen wij vaak al een prijsindicatie geven. Meld je reparatie vrijblijvend via ons nummer of stuur ons een whatsapp bericht (met eventueel een foto). Wij informeren je dan meteen over de eventuele vervolgstappen

Onderzoek van het toestel op locatie met offerte

Voor bijvoorbeeld waterschade, is het vooraf moeilijk te bepalen hoe ernstig de schade is aan de interne onderdelen van uw smartphone of tablet. Hiervoor is het dan ook nodig om op locatie een inspectie van het toestel uit te voeren. Je krijgt van ons een duidelijke offerte. Besluit je het toestel vervolgens toch niet te laten repareren, dan hoef je alleen de onderzoekskosten te voldoen. De hoogte van deze onderzoekskosten wordt van te voren duidelijk gecommuniceerd. 

Veelvoorkomende telefoonreparaties

Scherm kapot | Batterij snel leeg | Telefoon laad niet op | Geen geluid tijdens bellen

iPhone modellen die wij repareren

iPhone 11 Pro | iPhone 11 | iPhone X | iPhone 8 Plus | iPhone 8 | iPhone 7 Plus | iPhone 7

Samsung reparatie Noorwijk

Samsung kapot? Repareer op locatie binnen 1 uur gemaakt anders binnen 24 uur terug.

Snelle en betrouwbare Samsung reparatie? Kom dan direct naar de Telefoonwacht. Ons team van erkende en geschoolde technici staat altijd tot uw beschikking! Dankzij onze jarenlange ervaring is geen enkele Samsung teveel. We zullen uw apparaat grondig onderzoeken om het probleem te detecteren. We gebruiken 100% hoogwaardige onderdelen voor elke Samsung-reparatie. We leggen voor onszelf de lat erg hoog op het gebied van reparaties. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bent u om wat voor reden dan ook niet tevreden over uw Samsung reparatie, dan kunt u altijd terecht bij een van onze Phone Watch vestigingen. Voor onze specialisten is het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Bij al onze herstellingen geven wij garanties. Dit geldt alleen voor vervangende onderdelen van Samsung. 

Samsung modellen die wij repareren

Galaxy S20 Plus | Galaxy S20 | Galaxy S10 plus | Galaxy S10 | Galaxy S9 Plus | Galaxy S9

Ook voor voor minder bekende merken

Onze reparateurs kunnen ook uw minder bekende telefoonmodel voor uw herstellen. Hiervoor is het soms wel nodig om de onderdelen te bestellen of op te halen bij een van onze aangesloten leveranciers.

Altijd gebruik van originele onderdelen

Voor de veelvoorkomende reparaties hebben wij de originele onderdelen op voorraad. Uw toestel wordt daarom altijd gerepareerd met onderdelen waarvan u zeker weet dat deze de levensduur van uw smartphone optimaal verlengen.

Liever gebruik van goedkopere onderdelen?

Vind u de reparatie te duur? In overleg met onze reparateur kunt u er ook voor kiezen om aftermarket onderdelen te gebruiken voor uw toestel. Deze onderdelen zijn door ons uitvoerig getest op de veiligheid en levensduur. Zo is het mogelijk dat u uw toestel voor een nog scherpere prijs weer als nieuw kunt krijgen.

13 + 10 =

Wij repareren onder andere