[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Account Hulp

Zoals u weet na een tijd kan je je account gegevens vergeten dat is heel normaal of dat u ex man of vrouw een ipad of tablet heeft achter gelaten zonder enige wachtwoord.

Maar daarom zijn wij er voor u we helpen u verder om uw account wachtwoord te herstellen of als we helemaal niet meer eruit komen dat we het via google of via apple oplossingen kunnen vinden.

Let op ! Tuurlijk hangt er een prijs kaartje aan vast als het niet lukt betaald u ook niets, vraag voor meer info.

Herstel Google Account

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, of de verificatiecode niet kunt vinden, volgt u de onderstaande stappen om uw Google-account te herstellen. Op deze manier kunt u gebruik maken van services als Gmail, Foto’s en Google Play. Tip: als u uw account via uw werk, school of andere groepen gebruikt, werken deze stappen mogelijk niet. Neem contact op met de beheerder voor hulp.

Tip: Als u een account via uw werk, school of een andere groep gebruikt, werken deze stappen misschien niet. Neem voor hulp contact op met uw beheerder.

Herstel Apple Account

Accountherstel is een proces dat is ontworpen om u toegang te geven tot uw Apple ID-account wanneer u niet genoeg informatie heeft om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Om veiligheidsredenen kan het een paar dagen of langer duren om uw account weer te gebruiken.

  • De snelste en gemakkelijkste manier om uw wachtwoord opnieuw in te stellen, is door het opnieuw in te stellen vanaf een Apple-apparaat.
    Voordat u het accountherstel start, moet u proberen het vergeten wachtwoord opnieuw in te stellen op een vertrouwd apparaat.
    Of leen een iPhone, iPad of iPod touch van een vriend of familielid en gebruik de Apple Support-app om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Als uw vriend of familielid de Apple-ondersteuningsapp niet kan krijgen, kunt u de “Zoek mijn iPhone” app op apparaten met iOS 9 tot iOS 12
    gebruiken om het Apple ID-wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Als geen van deze methoden succesvol is, ga dan naar iforgot.apple.com . Geef zoveel mogelijk informatie en laat de wachttijd voor accountherstel beginnen. Even wachten is natuurlijk vervelend, maar het is nodig omdat we de veiligheid van je account en gegevens willen waarborgen.

De Apple Support-app is niet in alle landen of regio’s beschikbaar en ook niet voor iOS 9 en 10. Als je de Apple Support-app niet kunt downloaden, kun je nog steeds je wachtwoord resetten en via accountherstel weer toegang krijgen tot je account.