[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Account Hulp

Zoals u weet na een tijd kan je je account gegevens vergeten dat is heel normaal of dat u ex man of vrouw een ipad of tablet heeft achter gelaten zonder enige wachtwoord.

Maar daarom zijn wij er voor u we helpen u verder om uw account wachtwoord te herstellen of als we helemaal niet meer eruit komen dat we het via google of via apple oplossingen kunnen vinden.

Let op ! Tuurlijk hangt er een prijs kaartje aan vast als het niet lukt betaald u ook niets, vraag voor meer info.

Google Account herstellen

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, of als u geen verificatiecodes kunt ontvangen, volgt u deze stappen om uw Google-account te herstellen. Op die manier kunt u services zoals Gmail, Foto’s en Google Play gebruiken.

Tip: Als u een account via uw werk, school of een andere groep gebruikt, werken deze stappen misschien niet. Neem voor hulp contact op met uw beheerder.

Apple account herstellen

Accountherstel is een procedure die is ontworpen om u weer toegang te geven tot uw Apple ID-account wanneer u niet voldoende informatie hebt om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Om veiligheidsredenen kan het een aantal dagen of nog langer duren voordat u uw account weer kunt gebruiken.

De Apple Support-app is niet beschikbaar in alle landen of regio’s en is niet beschikbaar voor iOS 9 en 10. Als u de Apple Support-app niet kunt downloaden, kunt u uw wachtwoord toch opnieuw instellen en opnieuw toegang krijgen tot uw account met accountherstel.